top of page
241671910_169978228610795_1712265869580059295_n.jpg

Rekryteringsperioden för
WFD är igång

 

Vill du träffa nya människor från andra sektioner och program? Tycker du om att engagera dig? Har du ett intresse för jämställdhetsfrågor? Är du kanske nyfiken att börja lära dig om hur det är att driva projekt och hålla i event? Då är WFD någonting för dig!

 

Women’s Finance Days är ett inspirationsevent på Linköpings universitet, anordnat av studenter från I-sektionens Iris, Börsgruppen och ELIN - Ekonomföreningen vid Linköpings universitet. Eventet består av företagsevent, inspirationsföreläsningar och workshops! Under eventet får ni ta del av framgångshistorier och karriärresor med kvinnor i fokus samt deltaga på aktiviteter som förbereder er för era framtida karriärer. Det är en fantastisk chans att inspireras, nätverka och utvecklas.

 

Event och Spons: Att vara med i event och spons innebär att man ansvarar för att planera och genomföra allt det praktiska gällande WFDs event. Utöver chansen att lära känna folk från diverse utskott så får utskottsmedlemmarna också möjligheten att vara med och påverka vilka evenemang som ska genomföras, och hur de ska utformas. Bra egenskaper är att vara idérik, fylld av kreativitet och ha en känsla för att skapa en god sammanhållning.

Näringslivsutskottet: Att vara en del av näringslivsutskottet innebär att, tillsammans med utskottsmedlemmarna, sköta majoriteten av den kontakt WFD har med olika aktörer från näringslivet. Utskottsmedlemmarnas primära syfte är att få in pengar till föreningen i form av att sälja annonsplatser, sponsoravtal och föreläsningar. Dessa får även en mycket god möjlighet att knyta ovärderliga kontakter inom näringslivet. Som medlem i utskottet underlättar det om man är en öppen person med ett intresse för kundkontakt, sälj och finans. Man får även en mycket god möjlighet att knyta ovärderliga kontakter inom näringslivet.

Marknadsföringsutskottet: Att vara en del av marknadsföringsutskottet innebär att komma på kreativa sätt att få ut information till studenter och att skapa ett intresse för finans samt personligt sparande hos potentiellt framtida medlemmar. Utskottet ansvarar för allt marknadsföringsrelaterat såsom sociala medier, föreningens grafiska design, och affischering. Utöver ett roligt engagemang så får även utskottsmedlemmarna också en bra möjlighet att bekanta sig mer med Adobe-program såsom Photoshop och Illustrator. Om detta tilltalar dig så tveka inte på att söka till utskottet!   

Förkunskaper är inget krav och alla är välkomna oavsett kön eller program!

Rekryteringen har stängt.

bottom of page