top of page

Våra resor

De två stora resor som Börsgruppen anordnar under läsåret är Stockholmsresan och Londonresan. Ta chansen att få möta olika företag, inspireras och få en unik inblick i hur finansvärlden fungerar. Ett perfekt tillfälle att knyta kontakter och se hur arbetslivet efter studieåren kan se ut! 

iStock-638516444-2.jpg

Stockholmsresan

En gång per termin så åker Börsgruppen upp till Stockholm för att besöka företag inom finans- och konsultbranschen. Stockholmsresan är för dig som student helt kostnadsfri och du får en bra inblick i hur det är att arbeta i företagen som vi besöker. Stockholmsresan kan också ge möjlighet till sommarjobb, internships och traineeplatser då företagen ofta efterfrågar CV på de studenter som kommer på besök.

Londonresan

Londonresan är en möjlighet för studenter att få en inblick i hur det är att jobba på en bank i finansmetropolen London. Londonresan varvar studiebesök på de allra mest kända investmentbankerna med ett uteliv i världsklass. Londonresan brukar vara väldigt uppskattad bland de som har åkt tidigare år, så se till att söka för att öka dina chanser till en flygande start på finanskarriären!

JasonHawkesSummer19Aerials-6.jpg
bottom of page