top of page

Våra resor

De två stora resor som Börsgruppen anordnar under läsåret är Stockholmsresan och Londonresan. Ta chansen att få möta olika företag, inspireras och få en unik inblick i hur finansvärlden fungerar. Ett perfekt tillfälle att knyta kontakter och se hur arbetslivet efter studieåren kan se ut! 

iStock-638516444-2.jpg

Stockholmsresan

En gång per termin så åker Börsgruppen upp till Stockholm för att besöka företag inom finans- och konsultbranschen. Stockholmsresan är för dig som student helt kostnadsfri och du får en bra inblick i hur det är att arbeta i företagen som vi besöker. Stockholmsresan kan också ge möjlighet till sommarjobb, internships och traineeplatser då företagen ofta efterfrågar CV på de studenter som kommer på besök.

Tjejresan

Upplägget liknar Stockholmsresorna som Börsgruppen anordnar, enda skillnaden är att denna resa enbart är till för tjejer och ickebinära. Det är ett initiativ för att öka finansintresset hos tjejer.

Vi ordnar en gemensam resa till Stockholm tidigt på morgonen, därefter spenderas dagen med att besöka företagen på deras kontor. Vid arbetsdagens slut sker hemresa tillbaka till Linköping men det finns möjlighet att stanna i Stockholm om så önskas!

 

Ansökan är öppen för samtliga årskurser och program. Alla studenter uppmanas att söka! Resan är ett fantastiskt tillfälle att skapa värdefulla kontakter och få en inblick i hur en arbetsdag kan se ut.

IMG_1923 (1).HEIC
JasonHawkesSummer19Aerials-6.jpg

Londonresan

Londonresan är en möjlighet för studenter att få en inblick i hur det är att jobba på en bank i finansmetropolen London. Londonresan varvar studiebesök på de allra mest kända investmentbankerna med ett uteliv i världsklass. Londonresan brukar vara väldigt uppskattad bland de som har åkt tidigare år, så se till att söka för att öka dina chanser till en flygande start på finanskarriären!

bottom of page