top of page

Student

Vad kan Börsgruppen erbjuda dig som student på Linköpings universitet?

team Talk

Engagera dig

Vill du vara med och driva universitetets största förening? Som en del i Börsgruppen arbetar du aktivt med att ständigt förbättra föreningen och arrangera spännande aktiviteter. Inga tidigare förkunskaper krävs för att söka, personlighet och vilja är mer relevant. Som aktiv i Börsgruppen kommer du få möjlighet att knyta intressanta kontakter med drivna individer, få ta del av Börsgruppens interna event samt mycket annat kul!

Våra föreläsningar

Börsgruppen arrangerar föreläsningar med syftet att inspirera, motivera och engagera studenter. Under året bjuder vi in välkända näringslivsprofiler och företag som vill träffa er studenter. 

Publik och föreläsare

Våra utbildningar

Som finansintresserad student har du möjlighet till en insyn i finansbranschen samt en chans att ta del av inspirerande historier och värdefulla tips.

Våra resor

De två stora resor som Börsgruppen anordnar under läsåret är Stockholmsresan och Londonresan. Ta chansen att få möta olika företag, inspireras och få en unik inblick i hur finansvärlden fungerar. Ett perfekt tillfälle att knyta kontakter och se hur arbetslivet efter studieåren kan se ut!

Våra analyser

Här presenteras aktuella analyser gjorda av Börsgruppens Analysgrupp. Dessa ger en inblick i hur ett specifikt företag är uppbyggt, fungerar och hur framtiden tros bli. De fungerar även bra som hjälpmedel för att hålla sig uppdaterad om aktiemarknadens utveckling.  Analyserna är gjorda av studenter vid Linköpings Universitet och är därför inte professionella.

Karriär

Här presenteras olika karriärmöjligheter inom finans, bland annat jobbannonser och internships!

Handslag
bottom of page