top of page

Excelspecial med Söderberg och Partners (Steg 3)

Välkommen till Börsgruppens excelspecial med Söderberg och Partners. Denna excelutbildning är en uppföljare till Börsgruppens excelutbildning steg ett och två, där vi kommer gå igenom hantering av information i grafer samt ge en introduktion till VBA-kodning.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Excelspecial med Söderberg och Partners (Steg 3)
Excelspecial med Söderberg och Partners (Steg 3)

Tid & Plats

04 maj 2021 17:15 – 19:00

Zoom

Om eventet

Välkommen till Börsgruppens excelspecial med Söderberg och Partners. Denna excelutbildning är en uppföljare till Börsgruppens excelutbildning steg ett och två där vi kommer gå igenom hantering av information i grafer samt ge en introduktion till VBA-kodning. Vi kommer även snudda in på saker som liknar det som tas upp i steg 2 gällande formattering av text och celler samt snabbkommandon för effektivt arbete.

Söderberg och Partners kommer medverka och berätta om varför det är bra att kunna excel och vad det kan användas till i näringslivet. Utbildningen är framtagen tillsammans med dem och vi kommer gå igenom excelkunskaper som testas när man söker till tjänster inom finans, som alltså är väldigt bra att kunna! Observera att detta är en uppföljare till våra tidigare utbildningar och vi kommer förvänta oss att du har den kunskapen som tas upp där.

Begränsat antal platser.

Share This Event

bottom of page