top of page

Excelutbildning Steg 2

Var du på Excelutbildningen steg 1 och känner att du absolut inte vill missa fortsättningen? Eller missade du första steget men har grundkunskaperna och vill utveckla kunskapen i Excel? Se hit då! Torsdagen den 25e februari är det dags för steg 2 av Börsgruppens eftertraktade excelutbildning!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Excelutbildning Steg 2
Excelutbildning Steg 2

Tid & Plats

25 feb. 2021 17:15 – 19:00

Zooom

Om eventet

Var du på Excelutbildningen steg 1 och känner att du absolut inte vill missa fortsättningen? Eller missade du första steget men har grundkunskaperna och vill utveckla kunskapen i Excel? Se hit då! Torsdagen den 25e februari är det dags för steg 2 av Börsgruppens eftertraktade excelutbildning!I 

Steg 2 djupdyker vi bland funktionerna för att ge er en djupare förståelse! Du lär dig att behärska lite mer avancerade funktioner för att bland annat sammanslå data mellan olika filer, villkorsstyrd formatering i celler samt knep för att arrangera och illustrera data på det sätt du vill. Detta steg ger dig förmågan att hantera och illustrera större mängder data i Excel på ett effektivt sätt.Häng med oss på steg 2 i utbildningen och bli vassast i gänget på att använda Excel!

Share This Event

bottom of page