top of page

Höstmöte

Härmed kallas samtliga medlemmar till Börsgruppens höstmöte. Varmt välkomna den 30 november 2023!

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Höstmöte
Höstmöte

Tid & Plats

30 nov. 2023 17:15 – 20:00

Linköping, 581 83 Linköping, Sverige

Om eventet

Välkomna till årets höstmöte den 30:e november där nya Vice Ordförande kommer väljas in. Vi bjuder på kaffe och fika! Anmäl dig här för att säkra din fika.

Valberedningens förslag till posten som vice ordförande (och därefter ordförande) inför höstmötet är Ludvig Söderberg. Posten röstas om under mötet som alla medlemmar är välkomna att delta på. Varje medlem har även rätt att motkandidera. Om du önskar göra detta skall en skriftlig motkandidering mailas till [info@borsgruppen.se] senast tisdag den 28:e november.

Sugen på formalia och att skicka in en motion? Se info nedan:

Motioner

Varje medlem har rätt att till föreningsmötet skicka in motioner. För att en motion skall behandlas på ordinarie föreningsmöte måste den skriftligen vara styrelsen tillhanda senast sju (7) dagar innan föreningsmötet. Vilka motioner som skall behandlas anges sedan i kallelsen som skickas ut senast fyra dagar innan mötet.

Motförslag:

Motförslag till valberedningens förslag äger varje medlem rätt att väcka. Motförslag ska vara styrelsen tillhanda senast två (2) arbetsdagar innan föreningsmötet. I händelse av att valberedningens förslag är vakant finns möjlighet at lämna motförslag fram till och med frågans väckande på föreningsmötet.

Maila din motion eller ditt motförslag till info@borsgruppen.se

Var? Acas

När? Torsdagen den 30:e november klockan 17:15

Vi ser fram mot att se dig där!

Share This Event

bottom of page