top of page

Kvällsworkshop med Financial Edge

Ta chansen att lära dig mer om investment banking tillsammans med Financial Edge!

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Kvällsworkshop med Financial Edge
Kvällsworkshop med Financial Edge

Tid & Plats

15 feb. 2024 17:15 – 19:45

Linköping, 581 83 Linköping, Sverige

Om eventet

Torsdagen den 15/2 anordnar Börsgruppen en digital kvällsworkshop i samarbete med Financial Edge! Financial Edge (FE) är ett världsledande företag inom upplärning i investment banking. FE säljer kurser online, efter en avslutad kurs tilldelas man ett certifikat som bevis på ens färdigheter inom ämnet. Dessa certifikat är något som delas ut till praktikanter på några av de främsta Investment Banker i världen. Vi kan gladeligen medge att vi lyckats få Financial Edge att komma till oss och ha en digital workshop inom M&A.

Alla som deltar på kvällseventet kommer att få tillgång till FELIX Pro, till ett mycket förmånligt pris. Ps 90% rabatt. Anmäl er där av med ett konto du använder flitigt.

Innan utbildningen påbörjas rekommenderar vi att du genomför nedanstående registreringsprocess för att vara bäst förberedd för din session. För att få tillgång till Financial Edge-webbplatsen, vänligen registrera dig enligt instruktionerna nedan.

  1. Besök https://go.fe.training/
  2. Följ anvisningarna i den nedre delen av sidan för att skapa ett nytt konto. Du kan också använda ditt befintliga konto om du har använt FE-plattformen tidigare
  3. På webbplatsens startsida, i rutan "Ange ditt kurs-ID", ange 12013. Ange inskrivningsnyckeln (Student) när du blir ombedd: BorsMA24STU
  4. Du är nu inskriven! Nyckeln behövs bara den gång du går in på kursen. Läs igenom och följ instruktionerna i din session.

Gå med i Zoom-möte:

https://fe-training.zoom.us/j/85352615854?pwd=bnNaczFPMVpWdk13NnVWUzBBclorUT09

ID för mötet: 853 5261 5854

Lösenkod: 296047

Datum: Onsdagen den 15:e februari

Tid: 17:15-19:45

Plats: Online

Share This Event

bottom of page