top of page

Lunchföreläsning med Deloitte

Få en unik inblick hos Deliottes nystartade Financial Advisory avdelning och knyt värdefulla kontakter inför din framtida karriär.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Lunchföreläsning med Deloitte
Lunchföreläsning med Deloitte

Tid & Plats

06 feb. 2024 12:15 – 13:00

Linköping, 581 83 Linköping, Sverige

Om eventet

Deloitte, som är en ledande aktör inom konsult- och revisionsbranschen, besöker oss i Linköping den 6:e februari för att berätta om deras nyligen etablerade avdelning inom Financial Advisory. Denna avdelning fokuserar på områden som commercial due diligence, strategi och value creation.

Vi på Börsgruppen är glada att erbjuda våra medlemmar möjligheten att få en inblick i denna spännande avdelning under en lunchföreläsning tillsammans med Deloitte. Det är en perfekt möjlighet för dig som är nyfiken på vad det innebär att arbeta inom dessa områden, eller helt enkelt vill veta mer om Deloitte som arbetsgivare.

Lunchföreläsningen kommer inte bara att besvara era frågor och funderingar, utan är också ett utmärkt tillfälle att knyta värdefulla kontakter för framtida karriärmöjligheter. Vi ser fram emot en inspirerande föreläsning där ni får chansen att lära känna Financial Advisory-avdelningen på Deloitte närmare.

Lunch kommer även att delas ut till de 50 första på plats, så kom i tid! Observera att evenemanget har begränsat antal med platser, därav krävs föranmälan.

Share This Event

bottom of page