top of page

Lunchföreläsning med försäkringbolaget Hedvig

Carl Lager som är Growth marketing director hos Hedvig kommer berätta om hur dem gick från att vara en idé på ett papper till ett av Sveriges största försäkringsbolag på 3 år!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Lunchföreläsning med försäkringbolaget Hedvig
Lunchföreläsning med försäkringbolaget Hedvig

Tid & Plats

27 apr. 2021 12:15 – 13:00

Zoom

Om eventet

Hedvig har på 3 år gått från att vara en idé på ett papper till att bli en av Sveriges snabbast växande försäkringsbolag! Med försäkringstagaren i fokus och en kultur som bygger på ömsesidig tillit så har Hedvig lyckats skapa ett försäkringsbolag som folk faktiskt tycker om. De har i snitt 10 gånger nöjdare kunder än sina konkurrenter och var 10e minut byter någon försäkringsbolag till just Hedvig. Ett framgångsrecept för detta har bland annat varit deras snabba teknik som möjliggör för deras kunder att spela in en skada direkt i Hedvig-appen och få omedelbar ersättning för de allra enklaste skadorna. Inga papper och inga köer. Företaget har nyligen fått tillstånd från Finansinspektionen att bedriva försäkringsrörelse i hela Europa, vilket öppnat upp för många nya och spännande möjligheter. 

Den 27e april så kommer Carl Lager, Growth Marketing Director hos Hedvig att berätta mer om företagets resa, arbetet i deras tillväxtorganisation, samt framtida arbetsmöjligheter hos dem. Missa inte det genom att anmäla er med länken nedan!

Share This Event

bottom of page