top of page

Lunchföreläsning med Savelend

Ludwig Pettersson, grundare och VD för Savelend, ett Svenskt fintech-företag baserat i Stockholm, kommer på besök för att prata om vikten av att sprida ut sitt kapital inte bara bland flera olika aktier, men även i olika tillgångsslag!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Lunchföreläsning med Savelend
Lunchföreläsning med Savelend

Tid & Plats

04 mars 2021 12:15 – 13:00

Zoom

Om eventet

Att investera är för många en självklarhet, särskilt bland medlemmar inom grupper som Börsgruppen. Vikten av att tänka på riskspridning i sin investeringsstrategi är dock inte alls lika självklar. Men vad innebär det egentligen att sprida sina risker? Räcker det exempelvis att investera i en OMXS30 på börsen för att nå en bra riskspridning? Ludwig Pettersson, grundare och VD för Savelend, ett Svenskt fintech-företag baserat i Stockholm, kommer prata om vikten av att sprida ut sitt kapital inte bara bland flera olika aktier, men även i olika tillgångsslag. Savelend med sin egenutvecklade investeringsplattform för krediter (även kallat peer-2-peer-investeringar) är ett utmärkt verktyg för att diversifiera sig mot börsens svängningar och samtidigt generera en stabil avkastning.

Savelend grundades i 2014 och har idag kontor i Sverige, Finland och Polen. Sedan lanseringen har Savelends investeringsplattform levererat 13,82 % i avkastning på investerat kapital per år, motsvarande 26 miljoner kronor i ränta till sina investerare.

Share This Event

bottom of page