top of page

Lunchföreläsning PwC

Är du intresserad av att få en inblick i hur det är att arbeta som rådgivare inom Mergers & Acquisitions - M&A?

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Lunchföreläsning PwC
Lunchföreläsning PwC

Tid & Plats

27 feb. 2020 12:15 – 13:00

C3, Linköpings universitet, Linköping, Sverige

Om eventet

PwC Deals arbetar med företagstransaktioner från ax till limpa. PwC har erfarenhet från alla vinklar i en transaktion och vill ge dig chansen att få veta mer om hur en arbetsdag kan se ut! Under föreläsningen kommer PwC att presentera olika avdelningar, tjänster och arbetsuppgifter som du som rådgivare inom M&A kommer i kontakt med och PwC kommer med glädje svara på alla frågor ni har!

PwC Sverige är marknadsledande inom revision samt skatte- och affärsrådgivning, med 2800 medarbetare och 34 kontor runt om i landet. PwCs syfte är att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem. Deras 45 000 kunder är såväl globala som svenska företag och organisationer i alla storlekar samt verksamheter inom den offentliga sektorn. PwC vägleder sina kunder och hjälper dem att uppnå sina mål, oavsett vilken fas deras verksamhet befinner sig i.

PwC Sverige drivs som en självständig och oberoende juridisk enhet. PwC ingår i det globala nätverket PwC, som har 250 000 medarbetare i 158 länder. Det ger dem möjlighet att dela kunskaper och erfarenheter globalt och tillsammans utveckla hållbara lösningar för deras kunder.

Missa inte denna chans att få en unik inblick i arbetet på ett av Sveriges mest spännande bolag! Det bjuds dessutom på lunch till de 100 första på plats! 

Varmt välkomna!

Share This Event

bottom of page