top of page

Stockholmsresan (1)

Nu är det äntligen dags för höstens Stockholmsresa!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Stockholmsresan (1)
Stockholmsresan (1)

Tid & Plats

18 okt. 2019 06:30 – 10:30

Blå havet, Linköpings universitet, Blå havet, 581 83 Linköping, Sverige

Om eventet

Fredag den 11:e oktober åker Börsgruppen upp till Stockholm för att besöka tre spännande företag under en dag. Resan kostar självklart ingenting och vi åker tidigt på morgonen och kommer tillbaka samma dag, på kvällen. Missa inte denna chans för inspiration och inblick i arbetslivet, kanske är det en av era framtida arbetsgivare ni får träffa?

Platserna fylls löpande, så dröj inte för länge med att skicka in er ansökan. Ansökan görs på med CV och en kort motivering.

Nedan följer schemat för resan:

06:30 - Avresa från Linköping

Vi åker med bil från Blå Havet mot Stockholm.

09.00 - Garantum Fondkommission

Resan börjar på denna privatägda fondkommission som på senare tid har blivit störst i Sverige på strukturerade produkter. Deras filosofi lyder att vara extremt kompetenta inom ett begränsat område och Garantum siktar på att erbjuda marknadens bästa kombination av avkastning och risk.

11.30 - KPMG Deal Advisory

KPMG är en av de stora globala revisionsfirmorna som räknas in i “Big Four”, och med 207 000 anställda över hela världen täcker KPMG:s verksamhet allt från revision till innovation och teknologi. Under denna resa kommer vi få lära känna deras Deal Advisory-team över en lunch på kontoret och höra mer om hur det är att jobba med transaktioner på KPMG.

14.00 - Citibank

För första gången kommer Börsgruppen att besöka Citibank i Stockholm! Globalt har de över 200 000 anställda och vi kommer avsluta resan på deras Stockholmskontor för att lära känna Citibank och deras Investment Banking Division lite bättre. De är en av de mest framstående aktörerna inom internationell investment banking, och efter ett väldigt lyckat besök i London ska det bli spännande att få lära känna deras svenska team.

17.00 - Hemresa

Share This Event

bottom of page