top of page

Tjejresan

Den 1a december är det äntligen dags för Tjejresan som anordnas av Börsgruppen vid Linköpings universitet! Vi kommer under dagen att besöka tre olika företag. Dessa tre är: Pareto KPMG Handelsbanken Corporate Finance

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Tjejresan
Tjejresan

Tid & Plats

01 dec. 2023 07:00 – 20:00

Stockholm, Stockholm, Sverige

Om eventet

Den 1a december är det äntligen dags för Tjejresan som anordnas av Börsgruppen vid Linköpings universitet! Vi kommer under dagen att besöka tre olika företag. Dessa tre är:

Pareto KPMG Handelsbanken Corporate Finance

Upplägget liknar Stockholmsresorna som Börsgruppen anordnar, enda skillnaden är att denna resa enbart är till för tjejer och ickebinära. Det är ett initiativ för att öka finansintresset hos tjejer.

Vi ordnar en gemensam resa till Stockholm tidigt på morgonen, därefter spenderas dagen med att besöka företagen på deras kontor. Vid arbetsdagens slut sker hemresa tillbaka till Linköping men det finns möjlighet att stanna i Stockholm om så önskas!

Ansökan är öppen för samtliga årskurser och program. Alla studenter uppmanas att söka! Resan är ett fantastiskt tillfälle att skapa värdefulla kontakter och få en inblick i hur en arbetsdag kan se ut.

Det finns ett begränsat antal platser och bekräftelse skickas ut till alla deltagare senast måndag 27e november med mer detaljerad information om dagen.

Ansökan sker via en anmälningslänk som vi släpper 17e november.

Hoppas att vi ses där!

Share This Event

bottom of page