top of page

TJEJRESAN

Den 2a maj är det äntligen dags för Tjejresan anordnad av Börsgruppen! Vi kommer under dagen att besöka tre olika företag. Dessa tre är: Modular Finance Bridgepoint Pareto Securities

Inga biljetter till försäljning
Se andra evenemang
TJEJRESAN
TJEJRESAN

Tid & Plats

02 maj 2024 07:00 – 19:00

Stockholm, Stockholm, Sverige

Om eventet

Den 2a maj är det äntligen dags för Tjejresan anordnad av Börsgruppen! Vi kommer under dagen att besöka tre olika företag. Dessa tre är:

Modular Finance Bridgepoint Pareto Securities

Upplägget liknar Stockholmsresorna som Börsgruppen anordnar. Enda skillnaden är att denna resa enbart är till för tjejer och ickebinära. Det är ett initiativ för att öka finansintresset hos tjejer. Vi ordnar en gemensam resa till Stockholm tidigt på morgonen och därefter spenderas dagen med att besöka företagen ovan. Vid arbetsdagens slut sker hemresa tillbaka till Linköping. Det finns möjlighet att stanna i Stockholm om så önskas!

Ansökan är öppen för samtliga årskurser och program. Alla uppmanas att söka! Resan är ett bra tillfälle att skapa värdefulla kontakter och få en inblick i hur en arbetsdag kan se ut.

Det finns ett begränsat antal platser och bekräftelse skickas ut till alla deltagare senast torsdag 25e april med mer detaljerad information om dagen.

Länk till ansökan hittar ni här: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSeHaHK0AIhHTY.../viewform

Share This Event

bottom of page