top of page

Vårmöte 2021

Nu kallar vi i Börsgruppen till årets vårmöte den 27 april, där bland annat den nya styrelsen och övriga förtroendeposter inför läsåret 21/22 kommer att väljas in.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Vårmöte 2021
Vårmöte 2021

Tid & Plats

27 apr. 2021 17:15

Zoom

Om eventet

Kära Börsgruppenmedlemmar!

Nu kallar vi i Börsgruppen till årets vårmöte den 27 april, där bland annat den nya styrelsen och övriga förtroendeposter inför läsåret 21/22 kommer att väljas in. Mötet hålls genom Zoom.

Dagordningen för mötet finner du här: Dagordning

Motkandidering mot någon av posterna måste skickas in genom mail till info@borsgruppen.se senast söndagen den 25/4. Om posten inte har någon nominering kan man motkandidera direkt på mötet utan att ha meddelat det innan.  Meddelande kommer skickas ut strax innan mötet med länk till mötet.

Nomineringar av valberedningen:

Ordförande för Börsgruppen Asset Management:

Valberedningen har valt att till posten som ordförande för Börsgruppen Asset Management 2021/2022 nominera Emil Strömberg. Emil läser just nu fjärde året inom industriell ekonomi. Sedan tidigare har han en stor erfarenhet inom börsgruppen vilket gör att han har full koll på hur stora delar av verksamheten fungerar. Emil är analytisk och har ett genuint finansintresse med goda tankar kring hur han kan utveckla många olika delar av Börsgruppen vidare. Utöver sin mycket starka erfarenhet inom aktiekunskap och finans är Emil någon som kommer delegera och leda arbetet inom Börsgruppen Asset Management i en tydlig utvecklande riktning.

Ordförande för Eventsutskottet:

Valberedningen har valt att till posten som ordförande av Eventutskottet 2021/2022 nominera Hampus Lundin. Hampus läser just nu sitt fjärde år och sista år på civilekonomprogrammet och har tidigare varit projektledare för Investeringsmånaden och nu senast suttit med i Börsgruppens eventutskott. Hans erfarenhet och genuina välvilja av att blanda nytta med nöje för de olika utskotten är något som utmärker honom. Vidare har Hampus även påvisat ledarskapsegenskaper som bl.a ishockeytränare och beskrivs som en lugn kille man kan anförtro som får saker gjort. Vi i valberedningen är övertygade om att ett event som exempelvis 20 års jubileum kommer bli ihågkommet med Hampus.

Kassör:

Valberedningen har valt att till posten som Kassör 2021/2022 nominera Hampus Torehov. Hampus läser just nu sitt tredje år på civilekonomprogrammet. Han har genom sina tidigare professionella erfarenheter och genom sin roll som kassör i ESN behövt jobba strukturerat och ha ordentlig koll på ekonomin. Hampus har en förmåga att ta svåra beslut baserat på siffror, och har även

tidigare erfarenhet av organisatorisk förmåga från styrelsearbete i ESN.

Ordförande för Näringslivsutskottet:

Valberedningen har valt att nominera Adam Madsén till posten som Ordförande för Näringslivsutskottet 2021/2022. Adam läser just nu sitt andra år på industriell ekonomi. Han har tidigare varit med i I-sektionens näringslivsutskott och har samlat erfarenheter från såväl egna företagsverksamheter som inom industrin. Med denna bakgrund har Adam de verktyg som krävs för att fullfölja de ideer han har kring fortsatt utveckling av utskottet. Givet hans ledarskapsförmågor, entreprenöriella bakgrund, och driv är vi övertygade att Adam kommer lyckas väl.

Vice/Ordförande:

Valberedningen har valt att till posten som Vice/Ordförande 2021/2022 nominera Anna Rosén. Anna läser just nu sitt tredje år på Civilekonomprogrammet. Hon har tidigare varit aktiv i Börsgruppen inom marknadsföringsutskottet och har således en god insikt i föreningens arbete och utmaningar. Anna visar även på ett starkt driv och en tydlig vision hur hon tillsammans med styrelsen vill utveckla och föra föreningen framåt. Anna har tidigare bland annat jobbat på ett bankinstitut i Sydney som kundservicemedarbetare vilket Valberedningen anser visar på ett driv och en vilja att kunna jobba hårt för engagemang utanför skolan. Med sitt strukturerade tillvägagångssätt och starka ledarskapsförmågor anser vi att Anna kommer lyckas väl. Vi ser dessa engagemang och erfarenheter som en bra indikation på att Anna har vad som krävs för att hantera posten på ett ypperligt sätt.

Ordförande för Utbildningsutskottet:

Valberedningen har valt att till posten som Ordförande för Utbildningsutskottet 2021/2022 nominera Henrik Vaher. Henrik läser just nu sitt tredje år på civilingenjörsutbildningen industriell ekonomi. Under det senaste året har Henrik varit aktiv inom Utbildningsutskottet där han med stort driv och höga ambitioner varit med och digitaliserat Börsgruppens excelutbildning och lunchföreläsningar för hundratals deltagare. Valberedningen tror på Henriks vilja och förmåga att nå ut till människor. Han visar på skarpa sidor inom pedagogisk problemlösning såväl inom entreprenör -och ledarskap. Vidare visar Henrik ett stort tekniskt intresse och har konkreta idéer om hur Utbildningsutskottet kan vidareutvecklas.

Ordförande för Marknadsföringsutskottet:

Valberedningen har valt att till posten som Ordförande av Marknadsföringsutskottet 2021/2022 nominera Linnea Svennblad. Linnea läser just nu sitt tredje år på Civilekonomprogrammet. Hon har under de senaste två åren varit aktiv som medlem i marknadsföringsutskottet i Börsgruppen, där hon har visat en tydlig vision kring hur hon vill skapa kontinuitet men samtidigt fortsätta att utveckla utskottet. Hon har genom sina tidigare professionella erfarenheter samt under de sittande åren visat stor kreativitet, handlingskraft och god insikt i föreningen och har genomtänkta visioner för hur hon vill marknadsföra Börsgruppen. På grund av Linneas entusiasm och ambitiösa inställning är det tydligt att hon kommer att göra sitt yttersta på posten som Ordförande för marknadsföringsutskottet.

Sekreterare/Intendent:

Valberedningen har valt att till posten som Sekreterare/Intendent 2021/2022 nominera Anniina Lantela. Anniina läser för närvarande nationalekonomi och kommer till hösten att påbörja sin master inom finans. Anniina har tidigare inte varit engagerad i Börsgruppen men hon har tidigare relevant erfarenhet av föreningsliv utanför börsgruppen., Vi anser att Aniinna med sin strukturerade raka och energirika approach till utmaningar kommer vara en responsiv och vaken sekreterare som kommer bidra till börsgruppens verksamhet. Anniina har påvisat en god samarbetsförmåga samt en vilja att agera stöd åt övriga i styrelsen.

Hoppas vi ses på vårmötet!

Share This Event

bottom of page