Vårmöte 2021

Nu kallar vi i Börsgruppen till årets vårmöte den 27 april, där bland annat den nya styrelsen och övriga förtroendeposter inför läsåret 21/22 kommer att väljas in.

Tid & Plats

27 apr. 17:15
Zoom

Om eventet

Kära Börsgruppenmedlemmar!

Nu kallar vi i Börsgruppen till årets vårmöte den 27 april, där bland annat den nya styrelsen och övriga förtroendeposter inför läsåret 21/22 kommer att väljas in. Mötet hålls genom Zoom.

Nomineringar släpps några dagar innan vårmötet.

Dagordningen för mötet finner du här: (Tillägs vid senare datum)

Intresserad av att själv söka? Ansök till styrelsen genom att skriva en kortare presentation (max 150 ord) om dig själv och varför just du skulle passa i den specifika rollen. Du har även möjlighet att nominera en person som du tror skulle passa perfekt i Börsgruppens styrelse!

Bifoga din presentation, CV samt ange dina kontaktuppgifter och vilken styrelsepost du söker och skicka det till valberedningen@borsgruppen.se, alternativt info@borsgruppen.se om du vill söka till valberedningen eller revisor, senast den 11 April.

Motkandidering mot någon av posterna måste skickas in skriftligen till info@borsgruppen.se senast två dagar före mötet. Om posten inte har någon nominering kan man motkandidera direkt på mötet utan att ha meddelat det innan. Meddelande kommer skickas ut strax innan mötet med länk till mötet.

©2020 by Börsgruppen.