top of page

Vi söker projektledare till Londonresan! (1)

Nu påbörjas rekrytering av projektledare till Londonresan. Som projektledare är du Börsgruppens ansikte utåt mot prominenta företag i London och får bland annat syssla med rekrytering av medresenärer och budgetfrågor.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Vi söker projektledare till Londonresan! (1)
Vi söker projektledare till Londonresan! (1)

Tid & Plats

31 mars 2020 00:59

Linköpings universitet, Linköping, Sverige

Om eventet

I september arrangeras Börsgruppens årliga Londonresa, där ett flertal banker kommer att besökas under några spännande dagar i London! Detta är en ypperlig möjlighet för studenter att knyta värdefulla kontakter och få en unik inblick i hur det är att jobba inom finans i några av de topprankade investmentbankerna i finansmetropolen London!

Londonresan är ett väl beprövat koncept och en av Börsgruppens största resor. Vi har tidigare år besökt den absoluta toppen av företag inom den finansiella sektorn som exempelvis Goldman Sachs och Barclays och är nu väldigt glada och förväntansfulla inför planeringen av höstens resa.

Som projektledare kommer du få bekanta dig med planering- och budgetfrågor, rekrytera medresenärer, vara Börsgruppens ansikte utåt mot prominenta företag i London samt få chansen att utvecklas som person under resans gång vilket även är en stor merit ute i arbetslivet!

Vi söker dig som ser en utmaning som en möjlighet. Du är en driven initiativtagare med god förmåga att planera. Vidare så besitter du en hög social kompetens samt är skicklig på att samverka och bygga relationer.

Tror du att detta skulle passa dig eller vill du nominera någon i din närhet, skicka en kort presentation och CV, alternativt din nominering till christoffer.johansson@borsgruppen.se.

Sista ansökningsdag är den 23 mars, men intervjuer sker löpande så ansök redan idag!

Share This Event

bottom of page