top of page

Delta i utskotten 2019-2020

Börsgruppens utskott

Vill du vara med och driva universitetets största förening läsåret 19/20? Som en del i Börsgruppen arbetar du aktivt med att ständigt förbättra föreningen och arrangera spännande aktiviteter. Inga tidigare förkunskaper krävs för att söka, personlighet och vilja är mer relevant. Som aktiv i Börsgruppen kommer du få en möjlighet att knyta intressanta kontakter med drivna individer, få ta del av Börsgruppens interna event samt mycket annat kul!

Analysutskottet

I analysutskottet arbetar man i par med att skriva analyser för Börsgruppens medlemmar. Utskottet träffas veckovis för att stämma av, ge varandra feedback och lära sig av varandra. Du kommer vässa din analytiska förmåga, få grundläggande och övergripande utbildning i företagsanalys samt knyta nya kontakter inför framtiden med ett team bestående av såväl nybörjare som mer erfarna analytiker. Alla är välkomna att söka oavsett förkunskaper eller erfarenhetsnivå.

Eventutskottet

Eventutskottets målsättning är att integrera Börsgruppens aktiva medlemmar och på så sätt öka attraktionskraften och bidra till föreningens fortsatta utveckling. Genom planering, genomförande och utvärdering av Börsgruppens interna event finns det stora möjligheter att vara med och påverka vilka evenemang som ska genomföras, varför du gärna får vara idérik, fylld av kreativitet och inneha en känsla för att skapa god sammanhållning.

Marknadsföringutskottet

Som medlem i marknadsföringsutskottet får du en viktig roll att marknadsföra Börsgruppen. Med hjälp av sociala medier och verktyg som foto & grafisk design kommunicerar vi med våra medlemmar. Vi vill nå ut till fler studenter med våra aktiviteter och fortsätta sprida finansintresset på universitet. Är detta något som du vill vara med och sprida samt utveckla? Vi söker dig som är intresserad av marknadsföring, tycker om att jobba i grupp och som är sugen på både ett roligt och meriterande uppdrag. Som medlem i marknadsföringsutskottet finns det stor potential till att utveckla Börsgruppens marknadsföring på ett kreativt sätt. Tveka inte att skicka in din ansökan!

Näringslivutskottet

Som en del av näringslivsutskottet kommer du under läsåret 2019/2020 att vara med och anordna ett flertal av Börsgruppens event. Tillsammans med ditt utskott kommer du att arbeta för att skapa god kontaktyta mellan studenter och företag i finanssektorn. För att göra ett bra jobb krävs det att du har ett intresse för kundrelationer och kundkontakt. Du kommer att få ett stort ansvar över en viktig del av Börsgruppens verksamhet och ha stor påverkan på Börsgruppens affärsmässiga relationer.

Utbildningsutskottet

Utbildningsutskottet har genom åren anordnat gästföreläsningar med några av Sveriges största namn inom finansvärlden. Som medlem inom utbildningsutskottet kommer du att vara drivande i många av Börsgruppens utbildande evenemang, exempelvis gästföreläsningar samt Excel- och aktieutbildningar. Som person är du som söker ansvarsfull, gillar att ta initiativ och är socialt utåtgående. Känner du att detta är någonting för dig? Missa då inte chansen att utveckla din problemlösnings- samt samarbetsförmåga med ett grymt team. Vi söker även utbildare till våra eftertraktade excel- och aktieutbildningar som hålls ett par gånger under läsåret.

Eller Är du intresserad att bli analytiker för BAM?

Börsgruppen Asset Management ansvarar för förvaltningen av Börsgruppens kapital samt erbjuder dig med ett stort investeringsintresse möjligheten att arbeta som analytiker, där du är med och tar fram förslag för nya investeringsalternativ samt följer upp våra nuvarande portföljbolag. Du får alltså en ypperlig möjlighet att utveckla dina kunskaper och få hands-on erfarenhet med riktig kapitalförvaltning, samtidigt som du arbetar med andra likasinnade. För att bli analytiker ansöker du genom en kortare skriftlig investeringspitch (ungefär en sida) om valfritt bolag, där du går igenom för dig viktiga investeringsfaktorer (analysen är viktigare än vilket bolag du väljer), denna följs sedan upp av en intervju med ansvariga förvaltare. För frågor och ansökning når du oss via knapparna nedan, alla frågor är varmt välkomna.

bottom of page