©2019 by Börsgruppen.

SÖK VALBEREDNING & VICE ORDFÖRANDE

Sista ansökningsdatumet är 17 november

Vill du vara med och driva universitetets största förening? Som en del i Börsgruppen arbetar du aktivt med att ständigt förbättra föreningen och arrangera spännande aktiviteter. Inga tidigare förkunskaper krävs för att söka, personlighet och vilja är mer relevant. Som aktiv i Börsgruppen kommer du få en möjlighet att knyta intressanta kontakter med drivna individer, få ta del av Börsgruppens interna event samt mycket annat kul!

Valberedning:
Vill du knyta värdefulla kontakter och testa på att sitta på andra sidan av rekryterings bordet? Då är Börsgruppens valberedning något för dig!

 

Valberedningen är en oberoende grupp inom Börsgruppen, men har trots det en central och viktig roll i föreningen då dess uppgift är att varje år rekrytera och nominera nya kandidater till Börsgruppens styrelse. Börsgruppen strävar efter att ständigt rekrytera de bästa kandidaterna och tar därför rekryteringsprocessen på största allvar.

Som medlem i valberedningen kommer ditt primära ansvar vara att i samarbete de andra medlemmarna i utskottet planera samt genomföra rekryteringsprocessen inför Börsgruppens årliga vårmöte då majoriteten av den nya styrelsen väljs in. Rekryteringsprocessen omfattar bland annat att ta fram kravspecifikationer för de olika styrelseposterna samt hålla i intervjuer med de sökande. Valberedningen har även i uppgift att löpande följa verksamhetens arbete för att på så sätt ta reda på vilken kompetens och personlighet som passar de olika posterna.

Egenskaper som är meriterande är att du är en bra människokännare samtidigt som du är intresserad av gruppdynamiska processer. 

Vice-/ Ordförande:

Vill du driva och utveckla Linköpings universitets största studentförening, samtidigt som du förbättrar din förmåga att fatta beslut och inspirera ditt team? Ta då chansen att söka Vice-/ ordförande för Börsgruppen våren/hösten 2020!

 

Som vice ordförande får du en unik inblick i Börsgruppens samtliga verksamhetsområden. Det finns en möjlighet att vidga ditt kontaktnät både på universitetet men även i näringslivet då posten innebär att du är Börsgruppens främsta kontaktperson. Ett nära samarbete med styrelsen är en självklarhet och förmågan att samarbeta, vara tillgänglig och kommunicera är central.

Tillsammans med Ordföranden är du ytterst ansvarig för samtliga evenemang Börsgruppen arrangerar under året, så du har du stora möjligheter att utveckla ditt ledarskap. Du kommer som Vice ordförande att agera bollplank till resten av styrelsen tillsammans med ordförande, för att sedan under hösten 2020 ta över ordförandeposten.

Vi söker dig som är driven samt har en stor förmåga att ta initiativ och ansvar. Du brinner för finans och entreprenörskap men framförallt Börsgruppens medlemmar, aktiviteter och framtid.

Har du visioner om att förbättra en verksamhet och både dina och andras prestationer? Missa då inte denna chans att bli ordförande för universitetets största förening.

Ansökan:

Ansök till posten genom att skriva en kortare presentation, max 250 ord, om dig själv och varför just du skulle passa i valberedningen eller som Vice-/ Ordförande i Börsgruppen. Skicka jätte gärna med ett CV i mejlet. Du har även möjlighet att nominera en person som du tycker passar bra i rollen.